Detalii despre concertul FORZA ZU de la Cluj! La ce oră se intră și care este LIMITA de spectatori

 

Concertul Forza ZU de pe Cluj Arena, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, va începe sâmbătă, 17 mai, de la ora 17.00. 

 

Accesul pe stadion se face începând cu ora 15:00, iar intrarea este liberă în limita a 55.000 de persoane. ”Aceasta este capacitatea maximă a stadionului pentru eveniment. Vei primi o brățară verde care îți permite accesul pe Cluj Arena. Permitem accesul oamenilor de orice vârstă. Copiii mai mici de 14 ani trebuie să vină însoțiți de un adult. Este permis accesul cu aparate foto și camere de filmat. De asemenea ai voie să vii cu mâncare atât timp cât nu este într-un recipient dur. Deci poți să îți iei un sandviș cu tine dacă vrei”, precizează organizatorii.

 

De știut că NU ESTE PERMIS ACCESUL CU băuturi, recipiente sau ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri, etc.) și umbrele. În caz că plouă trebuie să folosiți o pelerină de ploaie.

 

Accesul pe stadion se va face pe la cele 7 porți deschise pentru accesul public: cele de lângă Tribuna 1 (lângă noua Sală a Sporturilor), cele de lângă Peluza Gazdelor (dinspre Hotel Sport) și cele de lângă Tribuna 2 (dinspre Parcul de Copii). Accesul către intrări se face din Aleea Stadionului și Splaiul Independenței.

 

De la ora 17:00, vor întreține atmosfera MC Adi Mihăilă ”The Hitman” și DJ Energy K.

 

De la ora 19:00 Buzdugan și Morar dau startul concertului. Pe scenă vor urca: B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What's Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Banica, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia și Connect-R.

 

Scena are o deschidere de 60 de metri, vor fi 500 de baloane cu lumini colorate, confetti și 500kW de lumini și sunet.

 

Distracția va continua până la orele târzii din noapte. Concertul se încheie în jurul ore 1:00, dar apoi va fi AFTER PARTY.

Comentarii Facebook