Finala ”Românii au Talent” începe în această seară. Vezi cine sunt concurenții care se bat pentru 120.000 euro



Marea finală a concursului ”Românii au talent” are loc în această seară, de la ora 20.30, la Pro TV, iar în cursa pentru premiul de 120.000 de euro au rămas 15 numere, cele mai apreciate de public.

Muzica va fi in centrul spectacolului. Vocile Brio Sonores vor incerca sa seduca din nou, Cvintetul Anatoly va uimi publicul cu triluri bine alese, iar Los Hermanos Dinamita vor umple de energie sala, anunță romaniiautalent.protv.ro.

Emy Dragoi are intotdeauna acordeonul pregatit, "baiatul cu chitara", Andrei Cerbu, este hotarat sa-si arate tot talentul, iar soferul de bascula Stefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues) va face din nou un spectacol de zile mari. Dansul isi are si el locul asigurat pe scena de la "Romanii au talent".

Adolescentul care a invatat singur sa danseze freestyle, Sabin Cojocaru, si mica balerina Alexandra Siverenko vor sa demonstreze ca talentul nu are varsta. Alin Beca si Catalina Tampau il vor face din nou mandru pe Mihai Petre cu un numar de dans impecabil, trupa Workout vrea sa arate ca are spectacolul in sange, iar "Zburatorul" Octavian Stoica va readuce spectacolul la bara.

Romanii ii vor putea revedea cu drag pe "profesorul de joaca" Leon Magdan si pe desenatorul Catalin Mihalache, isi vor aduce aminte de copilarie cu ajutorul baloanelor de sapun ale Claudiei Stroe si vor rade cu lacrimi alaturi de comedianul Raul Gheba.

De asemenea, tot în această seară se va vota câștigătorul premiului de originalitate, în valoare de 10.000 de lei. În cursa pentru acest premiu sunt Cătălin Mihalache, Ricardo Massida, trupa Qui Peut, Florinel Lăutaru și Biba Struja.

Comentarii Facebook