Sambata 3 Decembrie

Michael Jackson scoate hit-uri și după moarte. A strâns 1,5 milioane de vizualizări în 24 de ore VIDEODeși a murit în urmă cu 5 ani, Michael Jackson a rămas unul dintre cele mai importante nume din industria muzicală, iar drept dovadă stă faptul că orice material înregistrat de acesta devine un succes instant.

Cel mai nou single de pe albumul post-mortem al artistului, ”XSCAPE”, un duet cu artistul pop Justin Timberlake, ”Love Never Felt So Good”, a reușit să strângă peste 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 24 de ore.

Albumul ”XSCAPE”na fost lansat în data de 13 mai și cuprinde o serie de piese înregistrate de regretatul ”Rege al Pop-ului” înainte ca acesta să moară, dar care nu au fost finalizate.

Pentru realizarea acestui album post-mortem, directorul Epic Records, LA Reid, l-a pus pe Timbaland în fruntea unor celebri producători muzicali, precum StarGate, Jerome "J-Roc" Harmon, John McClain și Rodney Jerkins, pentru a reedita și a modernia 8 piese de-ale artistului.

Comentarii Facebook