Vine vara! Unde pot călători clujenii în vara aceasta?


În contextul în care cazurile de infectare cu coronavirus au scăzut în toată Europa, condițiile de călătorie s-au relaxat astfel că țările își deschid granițele pentru turiști vaccinați și pentru cei care sunt dispuși să efectueze un test PCR înainte de plecarea în vacanță. Clujenii au la dispoziție o gamă largă de destinații de vacanță unde pot călători vara aceasta, printre care Grecia, Egipt, Turcia și Tunisia.

Cei care doresc vacanțe de tip all inclusive se pot relaxa într-un sejur în Egipt, Turcia ori Tunisia, destinații care oferă un confort ridicat familiilor cu copii; cei mici se pot distra la aquapark și în cadrul programelor de divertisment, în timp ce părinții se pot destinde pe plajă sau într-un restaurant al resortului. 

O destinație la fel de populară este Grecia, unde turiștii se pot bucura de plaje scăldate de ape turcoaz și opțiuni de cazare variate, de la vile la hoteluri de lux.

Clujenii vor putea călători și către Maroc sau Bulgaria. O vacanță în Maroc îmbină descoperirea unei culturi inedite cu un sejur relaxant la Oceanul Atlantic. Bulgaria rămâne printre favorite datorită prețurilor mici și a serviciilor mai calitative în raport cu litoralul românesc. Astfel, fiecare clujean își poate alege o destinație de vacanță dintr-o mare varietate de locații.

Persoanele care doresc vacanțe active pot opta spre unul din circuitele noastre în destinații precum Țările Baltice, Țările Nordice, Croația și Italia”, spune Flavius Danciu, manager al agenției de turism Velimed Travel din Cluj-Napoca.

Pentru a vedea ofertele agenției Velimed Travel, puteți accesa site-ul www.velimed.ro



Comentarii Facebook