Cum a fost la NG Phaselis Bay, cel mai nou hotel din Antalya, Turcia! Au lansat conceptul de ”Lifestyle resort” - Galerie FOTO


NG Phaselis Bay este cel mai nou hotel din Antalya și oferă cu o adevărat o experiență de neuitat. Turiștii se simt ca niște vedete, iar banii cheltuiți pentru un sejur se regăsesc în servicii.

Am vizitat hotelul la mijlocul lunii mai, în cadrul unui infotrip oferit de Hello Holidays, și chiar am locuit acolo câteva nopți, așa că cele relatate sunt pe baza experienței personale. Din cele 480 de camere ale hotelului erau ocupate 100, Turcia fiind în plin lockdown la acea dată (8 mai). Cu toate acestea, în hotel nu se simțeau deloc problemele, pentru că se știe că, în Turcia, turiștii sunt purtați pe palme. Așa a și fost. De la intrare am fost primiți cu șampanie. Aparatele de scanare a temperaturii și-au făcut datoria. Nimeni nu avea febră, slavă Domnului, dar era oricum aproape imposibil să fie probleme pentru că în Turcia se intră cu test PCR. 

185771307-1261090040960056-1270045025916231966-n.jpg

Hotelul NG Phaselis a fost inaugurat cu 2 săptămâni înainte de a ajunge grupul nostru și acest lucru s-a văzut. Totul arăta impecabil. Mai era unele zone unde se mai lucra, dar totul era bine mascat, așa că turiștii nu erau deranjați deloc de acest lucru. Hotelul a fost construit în mai puțin de 2 ani, ceea ce este o performanță. 

20210508_114711.jpg20210508_114743.jpg

Camerele sunt spațioase, chiar mai mari ca la alte hoteluri de cinci stele. Totul este pus la punct. Pereții sunt placați cu bucăți mari de ceramică, de circa 1,2 mp, fiind o adevărată plăcere și încântare. Stilul este unul minimalist, la modă acum în Europa, de unde hotelul vrea să aducă cei mai mulți clienți. ”Sunt 480 de camere de hotel. În plus sunt și 7 vile de lux, cu piscină, unde turiștii sunt tratați special, cu servire 24 din 24.  S-a investit suma de 500 de milioane de euro, iar suprafața complexului este de 70.000 de mp. Investiția s-a făcut de către un grup foarte mare din Turcia, care produce ceramică”, ne-a transmis managerul hotelului.

La NG Phaselis, toți angajații sunt cu zâmbetul pe buze

Complexul se diferențiază prin servicii. Toți angajații sunt cu zâmbetul pe buze. Și nu sunt puțini. Hotelul NG Phaselis are 800 de angajați acum, dar ar urma să ajungă la 1000. Niște băieți cu role ”ară” permanent zona de piscine și plajă pentru a servi turiștii. Seara, la restaurant sau la bar, servirea este promptă, fiind totul la cinci stele plus.

WhatsApp Image 2021-05-08 at 12.31.43.jpeg

De altfel, hotelul se identifică ca fiind un ”lifestyle resort”, un concept nou în Antalya. Mai precis are zone pentru toate gusturile. Hotelul este amplasat la poalele muntelui. Are o zonă pentru adulți, cu piscină separată, dar și zone pentru familiile cu copii, chiar și unități de cazare cu două camere, special pentru aceștia. De asemenea, tinerii de 14 - 18 ani au o altă zonă, concepută special. 

20210508_103759.jpg

Nu lipsesc nici plajele retrase, izolate de stânci, extrem de pitorești, numai bune pentru fotografii și postări pe rețelele de socializare. 

O altă surpriză sunt plajele secrete, unde se merge numai cu barca și unde serviciile sunt discrete și intime ”dacă înțelegeți ce vreau să zic”, a ținut să sublinieze reprezentantul Hello Holidays. 

WhatsApp Image 2021-05-08 at 09.58.09.jpeg

De asemenea, NG Phaselis se evidențiază și prin serviciile de masă. ”Hotelul mai are un concept stress-free. Restaurantele A la carte sunt deschise non-stop, 24 din 24, iar turiștii pot găsi mâncare preparată pe loc, non-stop. Nimeni nu trebuie să se streseze că a pierdut masa.

Spre exemplu unul dintre aceste restaurante este un fel de burger house, unde se poate mânca un hamburger foarte bun și se poate bea bere. Sunt 6 restaurante A la carte, plus restaurantul mare”, a mai adăugat reprezentantul Agenției. Ce-i drept am și testat un astfel de restaurant, iar senzația a fost una de local de cinci stele. Friptura de vită a fost extrem de bună, iar servirea pe măsură, așa că vă invit să le testați, dacă ajungeți la acest hotel. 

De asemenea, băuturile alcoolice sunt cele internaționale, iar sucurile sunt naturale. Barurile servesc bere Corona, Miller, Efes sau Becks, dar și băuturi tari: whiskey Jack Daniel's, JB etc. 

NG Phaselis Bay a luat măsuri de pandemie de cinci stele

Pentru că este pandemie, turcii au luată măsuri speciale. Toți angajații au fost vaccinați, iar hotelul este înțesat cu aparate care scanează temperatura. În hotel, sunt 11 camere de carantină, dar până acum nu s-a găsit niciun caz. De altfel, Ministerul Turismului din Turcia solicită un certificat, pe care hotelurile trebuie să îl aibă, prin care se angajează că iau temperatura turiștilor, dau măști la intrare în restaurant, fac testate și vaccinare etc. Și toate aceste lucruri s-au respectat. 

WhatsApp Image 2021-05-08 at 09.01.53.jpeg

Medicii vin la turiști dacă au nevoie de teste PCR, așa că totul este pregătit pentru sezonul estival, chiar dacă lucrurile nu sunt cum erau acum 2 ani. 

La NG Phaselis Bay, atenția la detalii este uimitoare

Trecând peste aceste date, mai  tehnice, trebuie spus că atenția la detalii este surprinzătoare. Spre exemplu, pinii care erau pe coastă încă dinainte de ridicarea hotelului au fost salvați. Totul s-a construit în jurul lor, chiar și barurile de la piscină și de pe plajă. 

WhatsApp Image 2021-05-08 at 09.01.53 (2).jpeg

De asemenea, îmbinarea de munte și mare din zona Kemer, face ca în zilele toride de vară să nu fie atât de cald ca în alte zone din Antalya, fiind chiar cu 5 grade mai puțin. 

Ce excursii pot fi făcute pornid de la NG Phaselis Bay

Hotelul oferă și excursii celor doritori. Noi ar fi trebuit să urcăm pe munte cu telefericul, dar acesta a fost închis în acele zile din cauza lockdown -ului. Dar se poate merge la ruinele de la Perga, la biserica Sfântului Nicolae. Se poate merge cu barca la oraşul scufundat Kekova şi la delta broaştelor ţestoase Dalyan.

De asemenea, nu trebuie ratat nici zona veche a orașului Antalya, cu portul și alte atracții care pot fi văzute. 

De altfel, ghidul de la Hello Holidays vă va oferi multe detalii și sfaturi de excursii, dacă vreți să vedeți și partea culturală a Antalyei. 

Cât costă o vacanță la acest hotel

Prețurile la acest hotel încep de la 2.500 de euro pentru doi adulți. O familie cu doi copii (până la 6 ani și până la 12 ani) trebuie să achite 3700 de euro pentru o vacanță, fiind practic două camere rezervate. 

Pentru o familie cu un copil, tariful este de circa 2.700 de euro (copil până la 6 ani). 

Comentarii Facebook