VIDEO. „Mă simt ca bogătașii, parcă am plajă privată”. S-au dus vremurile când stațiunile de pe litoralul românesc erau pline de turiști


O femeie a avut parte de un șoc când a ajuns pe plaja din Mamaia. Prețurile nesimțite, gălăgia construcțiilor şi clădirile părăsite sunt doar câteva dintre motivele pentru care turiștii evită să-și mai petreacă concediile pe litoralul românesc.

Proprietarii de terase sunt și ei disperați și spun că sunt zile în care nu le trece nimeni pragul. Acum, în Mamaia bate vântul printre șezlongurile care rămân goale indiferent de oră. O femeie a postat pe Tik Tok două clipuri în care arăta că plaja este goală, chiar și în weekend, scrie Antena 3.

Mamaia, iulie 2022, sâmbătă, ora 10:00. Mă simt ca bogătașii, parcă am plajă privată. Și la fel e și la hotel, la piscină, am fost singură!", comentează femeia în timp ce filmează. Turiștii sunt dezamăgiți nu doar de prețurile mari, dar și de condițiile pe care le oferă litoralul românesc.

Ce să vă zic... Plaja goală, sezlonguri goale. Atenție la picioare că, de când au refăcut-o, sunt numai scoici pe aici! Un metru de nisip până lângă apă!”, continuă femeia într-un alt clip.

Prețurile sunt destul de mari, dar văd că în continuare se construiește, se lucrează pe timpul sezonului estival ceea ce este îngrijorător pentru că omul vine să se relaxeze, să se odihnească şi la 7 dimineața încep lucrări la hotelurile care sunt în construcție, ceea ce mi se pare total anormal”, povestește un alt turist, pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook