Vacanță de coșmar pe litoral, pentru o mămică cu copii: ” E foarte multă lume, manele pe plajă, șezlonguri apropiate”


O turistă româncă a avut parte de o vacanță de coșmar la mare, în România. Aceasta a relatat ce s pățit pe un grup pe Facebook și a spus că nu recomandă stațiunea pentru vacanțe cu copii.

Nu recomand concediu de familie cu copil mic în Eforie Nord sub nicio formă. Nu ai acces cu căruciorul peste tot, pe plajă trebuie să cobori scări și pe unde se poate coborî e îmbulzeală mare sau trec mașini. E foarte multă lume, manele pe plajă, șezlonguri atât de apropiate de mal încât își bagă ăia picioarele în apă (imaginați-vă cu cărucior într-o mână, copilul în alta, trecând prin apă, că nu poți să treci de șezlong). Te obligă să iei 2 șezlonguri adică 100 lei la zi, loc de cearşaf, cum zic ei, doar dacă te duci cu noaptea în cap, că toți stau îmbulziți plus și în apă. Străzile, vai de ele străzi. Jeg, PET-uri, sparte. Ce mai! O adevărată splendoare să umbli cu căruciorul. Pe faleză, servire în sictireală, plus manele sau sârbe aferente”, a relatat turista.

Ea a fost sinceră și a spus că a avut parte și de experiențe plăcute:

Unde a meritat e la centru de recuperare Techirghiol! Acolo un mare DA. 30 lei intrarea sau 10 intrări 200 lei. Șezlong inclus, dușuri, apă sărată caldă, nămol. Apropo, pe plajă dacă vrei să te duşezi e 5 lei taxa, mi-am făcut niște răni incredibile de la nisipul ăla la degete. Nu recomand această stațiune pentru o familie cu copil mic. Acum, noi nu ne-am dus la ultra all inclusive. Mai mult pentru copil să vadă marea, să se joace în apă și nisip. Cazarea a fost super faină, deși cam departe, însă asta deja ne-am asumat. Sper că a ajutat această recenzie”, a scris femeia pe Facebook.

Comentarii Facebook