Duminica 28 Aprilie

Vacanță ca în povești pe litoralul turcesc, în paradisul verde de la Güral Premier, Antalya! Resorturile de lux atrag mii de turiști români anual


În mijlocul unui paradis verde, cu ape cristaline și nisip fin, acolo unde reușești să-ți auzi propriile gânduri și bătăile inimii, povestea vacanței perfecte prinde viață departe de agitația urbană. Vorbim despre o vacanță la GÜRAL PREMIER Hotels & Resorts, două hoteluri importante din Antalya, care arată la fel, fiind construite într-un stil arhitectural tradițional turcesc. Cele două resorturi „gemene” atrag mii de turiști români în fiecare an, turiști dornici să se bucure de ospitalitatea turcească într-un decor idilic. 

GÜRAL PREMIER Hotels & Resorts dețin două hoteluri importante în zona Antalya. Una în Tekirova, alta în Belek. La invitația turoperatorului Paralela45 noi am reușit să le explorăm pe ambele, pentru a putea afirma, fără dubii, că indiferent de destinația pentru care optați, Belek sau Tekirova, vă veți bucura de o lume de frumusețe și rafinament. 

ni.png

Resorturile de lux aparțin unei familii de turci care este proprietară a celei mai mari fabrici de porțelan din Europa. O afacere care necesită multă îndemânare, și trebuie să recunoaștem că am fost impresionați de rafinamentul cu care sunt tratați clienții acestor resorturi, asemeni unor bijuterii din porțelan. Paralela 45, care are exclusivitate pe resorturile Gural, a reușit să aducă aici 2600 de turiști români în acest an. Cele două locații aflate la mai bine de 100 de kilometri una de cealaltă se întind pe cel puțin 20 de hectare. 

Un număr de 430.000 de români au venit în Antalya în vacanță în acest an, față de recordul din anul 2019 (270.000 de turiști români), afirmă Alin Burcea, proprietarul touroperatorului Paralela 45, care citează datele primite de la Aeroportul din Antalya. În pofida scumpirilor din ultimii ani, litoralul turcesc rămâne foarte atractiv pentru turiștii români, iar Clujul este pe harta orașelor cu cele mai multe zboruri spre Antalya.

aqua.jpeg

Güral Premier Antalya - experiența unei vacanțe de vis în inima naturii

În momentul în care pășești în interiorul resortului de pe litoralul turcesc, te învăluie un sentiment de uimire și fericire. Hotelurile Güral au o amprentă unică, pe care nu poți să nu o observi, palmieri verzi, luxurianți, te înconjoară la fiecare pas. Nu lipsesc din peisajul superb nici florile care te seduc cu aroma lor dulce. Răsăritul sau apusul soarelui îți încălzește sufletul și te umple de uimire pe măsură ce priveliștea asupra mării turcoaz și a plajelor cu nisip fin devine o imagine obișnuită în fiecare zi. Sezonul estival durează aici între lunile aprilie și noiembrie. Turiștii care vizitează Güral pot să se relaxeze pe șezlonguri confortabile sau să se adâncească în apele calde ale mării pentru a se răcori și a se bucura de fiecare moment. 

Antalya ademeneşte turiştii chiar şi în extrasezon cu clima sa blândă. Arhitectura rafinată, designul interior impecabil și facilitățile de primă clasă îți oferă senzația de rafinament și eleganță. Camerele sunt spațioase, mobilate cu gust, și dispun de terase cu vedere panoramică spre grădinile luxuriante.

Dotări camere: Camerele hotelurilor dispun de TV LCD, telefon, internet wi-fi, seif, mini bar, aer condiționat centralizat, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, baie cu cadă sau cabină de duș, balcon generos. 

camera.jpeg

Poți savura o gamă largă de delicii culinare în restaurantele rafinate ale resortului. Bucătăria turcească, dar și cea internațională, te încântă cu arome autentice și preparate excepționale. Serile devin o ocazie perfectă de a te bucura de seri romantice sau de a participa la evenimente tematice și spectacole de divertisment. Toate facilitățile de recreere sunt la înălțime, nu există „jumătăți de măsură” nici în cazul spectacolelor organizate seara la un resort de 5 stele. 

Fiecare moment petrecut aici este un răsfăț pentru simțuri, este o vacanță care îți lasă amintiri prețioase și te încarcă cu energie pozitivă pentru a reveni la viața cotidiană.

oo.png

Cât costă o vacanță în Antalya cumpărată acum

Ofertele pentru vara 2024 în Antalya au fost deja lansate de turoperatorul Paralela45 și se află acum în perioada de Early Booking. Cumpărată acum, o vacanță în Antalya costă de la 348 de euro/persoană/7 nopți, hotel de cinci stele cu all inclusive. Pachetul conține transport charter, șapte nopți de cazare la hotelul dorit în regim all inclusive, transferuri, asistență turistică în limba română și toate taxele.

Cu informații despre oferte mai bine structurate în categoriile pachete de vacanță, vacanțe de iarnă, circuite, turism individual, turism intern, bilete de avion, vouchere cadou precum și cu fotografii sugestive, portalul de vacanțe www.paralela45.ro a devenit un marketplace de călătorii. 

După modelul magazinelor online, turiștii au posibilitatea realizării unui cont personal, în care își pot stoca oferte de călătorie (wishlist) și au, în același loc, toate documentele pentru vacanță trimise de agenție, (informările, voucherele, facturile). 

Agenții de turism de la Paralela45 testează produsul cu mult înaintea clientului pentru a fi siguri că oferă doar servicii de calitate: „Pentru a putea promova și propune o destinație, este foarte important să fi fost acolo. Nu poți vorbi și promova un pachet turistic, o locație anume, dacă tu nu ai fost acolo și dacă nu ai fost mulțumit de condiții”, a precizat Alin Burcea, proprietarul touroperatorului Paralela 45. 

finish.jpeg

Comentarii Facebook