Un turist se plânge de prețurile de la conacul Monicăi Anghel: ”Nu se poate așa ceva”- FOTO


Monica Anghel deține un superb conac, unde funcționează o pensiune, dar recent a intrat în vizorul unui turist nemulțumit de prețuri.

Turiștii care au trecut pragul conacului Monicăi Anghel sunt însă nemulțumiți de sumele piperate pe care au fost nevoiți să le plătească.

Este și cazul unui bărbat care i-a lăsat artistei o recenzie ce nu îi face tocmai cinste. Turistul s-a arătat extrem de nemulțumit de serviciile primite și asta pentru că după ce a servit cina la restaurantul pensiunii Monicăi Anghel acesta a trebuit să scoată din buzunar suma de 45 de lei pentru un pește cu mămăligă.

Am fost surprinși de faptul că pentru cină, cină ce a constat într-un păstrăv prăjit de fiecare persoană, deci doi păstrăvi cu câte trei cupe de mămăliguță de fiecare și mujdei de usturoi, fără garnitură, fără băutură, cu nimic altceva, 45 lei /persoană.

Extraordinar de scump. Nu se poate așa ceva. Știam că prețul unei cine este de 45 de lei, însă nu m-am gândit că o cină constă doar într-un pește prăjit, la aceeași bani”, a spus turistul despre pensiunea Monicăi Anghel, potrivit cancan.ro.

Însă această recenzie negativă nu este singura pe care pensiunea Monicăi Anghel a primit-o din partea turiștilor. Unii oameni s-au declarat nemulțumiți de camerele din conacul vedetei. Unul dintre principalele inconveniente invocate de oameni este faptul că nu există cheie pentru a se încuia ușile.

Familia Monicăi Anghel a ales să investească într-o pensiune din satul Bratia, judeţul Argeş.

Vedeta este proprietara unui conac cu 8 camere, pe care tocmai ce l-a pus la punct în plină pandemie. Conacul Sfânta Elena de lângă Câmpulung Muscel este administrat de tatăl cântăreței.

Prețul unei camere pe noapte este de 420 de lei.

Comentarii Facebook