Turiști țepuiți la Mamaia, perla litoralului românesc: ”Mare țeapă și nimeni nu ia măsuri!”


Un grup de turiști a rezervat 3 camere la o pensiune din Mamaia, dar acolo s-au trezit că nu au unde să doarmă.

Camerele erau rezervate prin Booking, la Vila Miluna din Mamaia, cotată cu trei stele.

Situată în Mamaia, la 200 m de plaja Mamaia și la 800 m de plaja Myrtos, Vila Miluna oferă cazare cu grădină și parcare privată gratuită pentru oaspeți. Camerele sunt dotate cu baie privată cu duș și uscător de păr, TV cu ecran plat și aer condiționat, iar unele camere au terasă.

Cuplurilor le place în special locația — au evaluat-o cu 9,5 pentru o excursie de două persoane”, se arată în descrierea unității de cazare, de pe Booking.

Mare țeapă și nimeni nu ia măsuri. Își cer doar scuze pentru dezamăgirea creată. Am făcut rezervare pe Booking, am primit confirmare. Când am ajuns la locație, ne-a întâmpinat un bărbat blond, care spunea că nu lucrează acolo, doar îl ajută pe administrator, și ne-a spus că nu există nici o rezervare pe numele meu.

Am insistat să-i arăt mailul primit de la ei cu confirmarea rezervării… 3 camere, 3 nopți… Domnul care ne-a întâmpinat, l-a sunat pe administrator să-i spună toate cele relatate de mine, însă domnul administrator (Florin… așa s-a prezentat), mi-a spus scurt, să nu-mi răcesc gura degeaba… el nu știe de nici o rezervare a mea, ca Booking-ul nu l-a informat de această rezervare. Așa că, am plecat la altă locație, pentru că domnul Florin, de la Vila Miluna se supărase foarte tare și începuse să jignească pentru că rezervasem 3 camere pentru 3 nopți și el le închiriase la altcineva, fără să țină cont de Booking”, a povestit turista nemulțumită, citată de presa din Constanța.

Comentarii Facebook