Miercuri 28 Septembrie

Vacanță de coșmar, în Grecia! Turist român: „M-am trezit cu o gaură de 1.000 de euro, trebuia să plătesc 120”


Un turist român a avut parte de o vacanță de coșmar după ce a închiriat o barcă în Grecia. Din păcate elicea bărcii s-a stricat și deși o elice de acest gen ar fi costat cel mult 250 de euro, grecii au profitat de pe urma sa și i-au cerut 1.400 de euro. 

Contractele sunt făcute în așa fel încât îi avantajează pe greci, nu pe turiști.

INFO util: în cazul în care vreți să închiriați bărci cu motor, să fiți atenți la următoarele: când iei barcă, omul îți pune în față un contract standard, pe care nu-l citești, evident. În acel contract e stipulat cât trebuie să plătești pentru fiecare daună adusă bărcii, dar, mai ales, este scris că trebuie să plătești 100 de euro pentru fiecare zi în care barca e în reparații. Am pățit-o azi (7 august - n.r.), am stricat elicea unei bărci”, povestește românul.

Grecii au susținut că nu au piesele necesare și că este nevoie să le comande. Astfel, bărbatul a fost taxat pentru fiecare zi de întârziere a comenzii.

Ei spun că nu au piesele, că trebuie să le comande și orice comandă în Grecia durează 7 zile. Am verificat, așa e, la soarele ăsta orice mizerie comanzi online, aici vine după 7 zile (nu vă mai enervați la reclamele livratorilor români, aparent sunt speed of light). Trebuia să plătesc 120 de euro și m-am trezit cu o gaură de 1.000, asta după negocieri serioase, de la 1.400. Sfat – căutați pe net cât costă piesa, pe o elice mi-au cerut 250 de euro, pe un site din Constanța am găsit-o la 90. Ajută la negociere”, a încheiat românul pe un grup de Facebook plin de părerile turiștilor în această țară, citat de Antena 3. 

Comentarii Facebook