Turist român dezamăgit total de vacanța all inclusive în Bulgaria: „Cocleți cu boxe pe plajă. Manele după ce se îmbată”


Un turist român spune că a fost dezamăgit total de vacanța petrecută în Bulgaria la Sunny Beach, într-un hotel de 4 stele la all inclusive. Pentru tot a plătit 1.000 de euro și tot ce a găsit în stațiune l-a indispus. 

Sunny Beach – Hotel Neptun ****  aflat pe plajă- all inclusive – 1000 euro 2 pers. Prima dată în Bulgaria. Recenzii aproape de 5 pe orice pagină. Nicăieri nu poți să plătești cu cardul. Hotelul arată foarte bine, camera spațioasă, foarte bine întreținută, totul funcțional. Parcarea 15 leva pe zi.

Mâncarea: pentru români, 70 – 80% din tot ce-i la linie nu poate fi mâncat. Meniul este identic cu cel de pe vasele de croazieră, adică sărăkie la bani mulți.

Barul: au băuturi locale. Prepară și mixuri cu ce au (vodka orange). Berea e nașpa. Vinul bunicel, cu buchet floral. Pentru stimarea tipsului au agățat câteva bancnote pe un raft…un fel de cerșetorie.

Personalul: foarte grețos. Mulți habar nu au engleză. Nimeni nu salută, ba din contră, te evită.

Plajă: nisip fin, șezlong 10 leva, umbrela 10 leva. Două șezlonguri + umbrela=30 leva, nu 15, nu 20 cum scriau alții. Ăla care se ocupă de șezlonguri mai că n.a bătut.o pe o femeie care se așezase pe sezllong și nu plătise. I.a zis vek-vek. Cocleți cu boxe pe plajă. Opening cu house și manele după ce se îmbată, desigur.

Stațiunea: plină cu cocleti, cu baftalo-acto buleandro, cu trelingari, cu piți pe toace cu care merg prin nisip și mulți oameni de nimic.

La vânzare numai gigele nefolositoare și scumpe. Restaurantele: lipite între ele. Mirosul din jurul lor cam nașpa. Așa-zisele cluburi – goale. Dacă nu ești băutor, n.ai ce face seară.  Hărmălaie de abia te înțelegi cu ăla de lângă ține. Am asistat și la o bătaie între bulgari. Vreo 7-8 pe unu’ cam slim. Overall – nașpa. Nu mai vin la bulgari niciodată”, a scris românul pe un grup de Facebook. 

Comentarii Facebook