Tupeu de patron de hotel de la Mamaia: Nu vreau turiști străini. Tin hotelul deschis pe weekend și îi rad de bani pe ai noștri


Mamaia suferă din lipsa turiștilor, dar patronii hotelurilor și a restaurantelor tot nu s-au învățat minte. 

Mamaia a ajuns pustie și în weekend, iar pe plajă a crescut iarbă, semn că nimeni n-a mai călcat pe acolo, notează Adevărul.

Patronii continuă să practice prețuri mari: un corn costă 8 lei, o îngheţată la tonetă 10 lei, trei mici şi o chiflă 22 de lei, o clătită 25 lei.

Nu mai vin turişti. S-au speriat şi de preţuri şi de construcţiile de pe malul Lacului Siutghiol. Numai că niciun proprietar de hotel nu-şi face vacanţa aici, la Mamaia, ci în străinătate“, a spus o vânzătoare de chilipiruri de la căsuţele de lemn ridicate lângă curtea Palatului Regal.

Patronii din Mamaia merge tot pe tactica de a trage pielea de pe turiști.

Constantin Dumitraşcu, fost şef al Agenţiei de Turism Mamaia, a declarat că problemele au început în anii 2000, când hotelierii au ales să se bazeze pe turiştii de weekend.

Am avut o discuţie cu doi proprietari de hoteluri şi le-am propus să le aduc nordici şi ştiţi ce mi-au răspuns? ”Să ştii că eu nu ţin hotelul deschis pentru 50 de nordici, eu îi prefer pe cei de weekend. Deschid hotelul vineri de dimineaţă şi îl închid luni. Îmi acopăr cheltuielile pentru că îi rad pe cei din Bucureşti”. Dar iată că nu merge totul la infinit“, a spus Dumitraşcu, pentru Adevărul.

Captură Video - Știrile Pro TV / YouTube

Comentarii Facebook