Semnal de alarmă! Băile Ocna Mureș, criticate de turiști: ”Totul e nou și e frumos, dar organizarea este un dezastru”


Băile Ocna Mureș s-au deschis cu mare tam-tam, dar cererea este atât de mare, încât locația face cu greu față, mai ales în zilele de weekend sau în sărbătorile legale. 

Acest lucru arată că e nevoie de mai multe astfel de stațiuni în Ardeal, fiind prea puține pentru nevoile oamenilor. Acesta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru administrațiile locale din zonă, care pot amenaja ștranduri mari, cu zone acoperite pentru perioada rece, iar astfel cererea ar scădea. Ardealul stă foarte prost la acest capital, iar Clujul este liderul absolut. Locuitorii orașului nu au unde se îmbăia și relaxa, iar foarte mulți ajung să ”invadeze” stațiunile din apropierea județului.

În lipsa zonelor de agrement în Cluj, oamenii au luat cu asalt Băile Sărate din Ocna Mureş! 60 % din vizitatorii complexului balnear sunt clujeni

Recenziile lăsate de turiști indică faptul că principala problemă este aglomerația:

”O investiție interesantă în micuțul oraș, o oază de relaxare în care mai trebuie investit. Bazine mari cu apă dulce sau sărată, cu temperaturi plăcute, atât pe interior cât și pe exterior. Nou și curat, la restaurant, gen împinge tava, mâncare bună, personal în regulă.  Prețuri acceptabile mai ales în cursul săptămânii. Totuși zona de vestiare amenajată deficitar. Foarte puține cabine de schimb. Vestiarele cu nr. 300...  sunt in zona piscinelor si nu au cabine de schimb. Unele uși de la dulapuri le lipsește sistemul de închidere. Sauna uscată nefunctională la două săptămâni de la deschidere. Totuși raportul calitate preț e în favoarea clientului în cursul săptămânii”.

Tarife Băile Sărate Ocna Mureș - S-a deschis cea mai nouă bază cu bazine din Ardeal - FOTO

”Nou! Curat, personal profesionist!

Doua feluri de ciorbă -16lei/porție

Costițe -23lei

Cartofi la cuptor-10 lei

16.08.2023”.

”Locația este drăguță, foarte aglomerată din păcate. Este prea mic locul, și lasă înăuntru foarte multi oameni. Nu aveți voie cu mâncare sau băuturi din afară așa că pregătiți-va să așteptați la coada minim 2 ore (mâncare foarte basic). Exista o piscină interioară mare, cu apă caldă și câteva jacuzzi, și una cu apa sărată, iar afară 2 piscine, una apa dulce și una sărată. Cele cu apa dulce sunt mari, iar cele cu apa sărată mici (dezavantaj foarte mare deoarece se numesc "băile sărate" care de fapt sunt 2 piscine mici). De văzut o data sau maxim de 2 ori. Eu nu am fost impresionat și mi se pare prea scump pentru ce oferă”.

”Daca se stie ca nu mai sunt locuri nu inteleg de ce mai lasati lumea sa intre. Sa stam la coada ca dupa sa iesim si sa mai stam inca o data la coada ca sa ni se dea banii inapoi. Bataie de joc”.

”Foarte frumoasă locația, nouă, îngrijită, păcat că se vând bilete mai multe decât spațiul amenajat.Joia trecută nu mai erau dulapuri,șezlonguri nici măcar un scaun,erau mulți în picioare și cautau un loc unde să-și pună prosopul”.

coada-bai-sarate-ocna-mures-9-iul-2023.jpg

”Nesimțire crasă! Stam 40 minute la coadă doar sa ne spună ca putem sa intram, dar nu mai sunt sezlonguri libere, deci stam pe jos sau cum? Nu era mai ok sa anunțați oamenii pana sa se pună la coadă?”.


Comentarii Facebook