Scandalos! Ce a pățit un turist care și-a pus prosopul la Vama Veche: Am ajuns bătaie de joc la noi în țară


Turiștii români reclamă de ani de zile că pe litoral sunt tratați foarte rău, dar serviciile nu s-au ameliorat, ci sunt chiar mai rele. 

Pe o plajă din Vama Veche, un turist a povestit cum a fost pus într-o situație penibilă, cu toate că legea era de partea lui. 

În grupul ”Vama Veche” (Facebook), omul a relatat pățania de la Vama Veche, unde a fost dat afară pur și simplu de pe plajă de un administrator, pentru că stătea pe prosop. 

Am primit „INTERZIS” pe o plajă din Vamă. Nici nu mă mai mir de ce românii aleg vacanțele din Bulgaria, Grecia, Turcia. Sâmbăta, 13.08.2022, în drum spre Bulgaria am hotărât să ne bucurăm câteva ore de marea și razele soarelui din Vamă. De pe strada Falezei, în zona hotelului Electra, am văzut o plajă amenajată cu două rânduri de umbrele cu stuf și șezlonguri. În momentul în care am pus prosopul pe nisip a venit un așa zis administrator și ne-a zis să părăsim plaja dacă nu vrem să închiriem șezlong că altfel plătim amendă și vor chema poliția”, a scris turistul.

Acesta a încercat să îi explice administratorului că legea este de partea lui, dar degeaba. ”Orice operator privat este obligat prin lege să lase 30% din suprafața sectorului concesionat la liber pentru orice turist din lumea asta care vrea să stea la soare cu prosop sau cearșaf, dar nu a avut cu cine să se înțeleagă. Cu regretul că avem plaje frumoase, mai ales când macii sunt înfloriți, și marea are culoarea azurului, dar sunt interzise, am plecat spre Bulgaria”, a încheiat acesta.

Comentarii Facebook