Plajele unice de pe litoralul românesc, de care puţini turişti ştiu. Apa mării are nuanțe azurii, sunt locuri aproape sălbatice! - FOTO


Nu este nevoie să trecem neapărat granița pentru o vacanţă petrecută pe o plajă cu aspect exotic, neatinsă de agitaţia turistică. Pe ţărmul românesc, în Tuzla şi 23 August, de exemplu, sunt câteva plaje aproape sălbatice. Încă mai sunt turişti care nu au aflat despre aceste locuri, la câtă linişte e acolo. Şi mai găsesc ceva: apa în nuanţe de turcoaz şi peisaje mirifice. 

Două plaje din sudul litoralului care au un farmec aparte, Tuzla şi 23 August. Sunt două plaje unde spectacolul naturii este unu fabulos. Plaja din Tuzla are o lungime de 2 km şi la fel ca în 23 August din județul Constanța, marea are o nuanţă de turcoaz.

De ce marea e mai frumoasă aici? Există o algă specială care îi dă această nuanţă unică pe litoralul românesc de care se pot bucura cei care ajung aici. Pe ambele plaje puteţi sta liniştiţi. În unele colţuri există locuri de unde vă puteţi împrumuta o carte.

Dacă vreţi să vă cazaţi în această zonă găsiţi pensiuni. O noapte de cazare între 150 şi 400 de lei iar gazdele sunt foarte primitoare, scrie Observator.

Foto. Facebook/Plaja Tuzla

t2.jpg

Comentarii Facebook