Ștrandul din Cluj care menține calitatea și nu se lăcomește la prețuri! Mai au și oamenii simpli unde face un mini concediu - FOTO


Ștrandul Durgău Turda s-a redeschis, iar locația este una pitorească.

Acum, tariful de acces pe zi este de 25 de lei pentru un adult, și de 15 lei pentru copii, elevi, studenți și pensionari. Pentru accesul după ora 17.00, tariful este de 15 lei pentru adulți și de 10 lei pentru celelalte categorii. 

Copiii sub 3 ani au acces gratuit, iar abonamentele pentru 7 zile, în cazul adulților, costă 150 de lei, iar celelalte categorii plătesc 90 de lei. 

Orarul este zilnic, între orele 8.30 – 21.00, iar ultima intrare se face la ora 20.00.

Alții de ce pot și la Cluj nu se poate? Piscină, unde accesul este 1,14 euro pentru adolescenți și 1,7 euro pentru adulți

Copiii, elevii și studenții vor face dovada cu legitimație/carnet vizat la zi, iar pensionarii vor prezenta cuponul de pensie.

Ștrandul nu s-a scumpit mult față de acum doi ani, când biletul de acces pentru un adult costa 15 lei și de 10 lei pentru copii, elevi, studenți.

Istoria ștrandului Durgău Turada

Ștrandul Durgău completează mixul de sănătate și relaxare oferit de Salina Turda. O alternativă balneară și de petrecere a timpul liber, atât în vacanțe, cât și în zilele călduroase de vară.

În familie, cu prietenii, la orice vârstă, Ștrandul Durgău este o opțiune binevenită pentru toți cei care doresc să fie mai sănătoși apelând la remedii naturale.

Începuturile tratamentului balnear la Turda datează din 1840 când, doctorul Iosif Hanko pune bazele stațiunii Băile Sărate Turda, prin amenajarea lacului Roman. Lacurile de la Durgău au fost utilizate pentru balneație și terapie în mod empiric și cu amenajări minime încă din secolul al XIX- lea. Apele mineralizate clorosodice au fost utilizate pentru tratarea afecțiunilor reumatismale, de circulație periferică şi a afecțiunilor ginecologice.

collage.png

Comentarii Facebook