Piscina de ”Pă coastă” e un loc fabulos al Ardealului. Cota pensiunii e la 9,6 pe booking - FOTO


Printre pensiunile cu piscine incredibile din Ardeal, una din Maramureș poate fără doar și poate să intre în top 3 - 4. 

Piscina din localitatea MARA – MARAMUREȘ este situată la 44 de km de Cimitirul Vesel de la Săpânța, la 32 de km de Mănăstirea Bârsana și la 71 de km de Mocănița de la Vișeu.

Cei de la călătoriinbascheti spun că aceasta este, poate, cu cea mai spectaculoasă piscină pe care am văzut-o vreodată, în România. Aflată pe o coastă a munților Gutâi  (Gutin), în satul maramureșean Mara, piscina ”Pă Coastă” îți descoperă două lumi, una autentic românească și una cât se poate de exotică, unde te vei simți pentru câteva ore ca în Maldive (și nu e nicio exagerare).

Ca să ajungeți aici, căutați pensiunea-restaurant ”Păstrăvăria Mara”, de care aparține piscina, și să urcați cel mult 100 de metri până pe vârful coastei. Priveliștea de aici e una de vis. De sus, se vede aproape tot satul, o cascadă superbă, dar și pădurea în mijlocul căreia e săpată piscina. Designul e unul uimitor, terasa piscinei find construită exclusiv din lemn și acoperită cu stuf. E de departe locul unde veți face cele mai spectaculoase fotografii.

483063456.jpg

De reținut: față de când am ajuns noi aici, terasa de lângă piscină a fost acoperită cu șindrilă tradițională, în locul stufului. Ca să vă bucurați, cu adevărat, de loc, vă recomandăm să ajungeți la început sau la final de sezon.

372972639.jpg

Cazarea în acest paradis costă 500 de lei pe noapte, pentru două persoane, cu tot cu mic dejun. 

Pensiunea are bazine și în interior, pentru vremea rece, fiind un adevarat paradis, chiar și în sezonul invernal

Dacă v-a plăcut materialul și doriți să susțineți turismul din Ardeal, puteți distribui postarea pe Facebook sau Whatsapp. Turismul românesc are nevoie de susținere și poate crește frumos!

Sursa: calatorinbascheti.ro

Comentarii Facebook