Stațiunea din Ardeal plină până la refuz în minivacanța de Sfânta Maria. Românii din vestul țării, atrași ca un magnet de prețurile bune


Mulți români din vestul țării au decis să petreacă frumos minivacanța de Sfânta Maria la stațiunea Băile Felix. Toate hotelurile și pensiunile sunt pline, la fel și complexele balneare cu zeci de piscine. Şi vremea a ţinut cu turiştii, ieri au fost peste 30 de grade și mult soare. 

„Gradul de ocupare în această perioadă de minivacanţa de Sfânta Maria este peste 4.000. Aqua parcul nostru dispune de 10 bazine cu apă termală, bazinul cu valuri unde am adus valurile de pe litoral. O gamă largă de produse de alimentație publică. Produse tradiţionale din Bihor, dar avem şi ca divertisment program gimnastică în apă, zumba”, a declarat Constantin Oprinoiu, administrator complex balnear, pentru Observator.

Pentru a se bucura de toate surprizele, turiștii au achitat 50 de lei, taxa de intrare, iar pentru copii, tariful este la jumătate. Potrivit estimărilor, în staţiune sunt momentan peste 10.000 de oaspeţi.

Locurile de cazare sunt ocupate aproape în totalitate la Băile Felix, iar hotelierii nu vor să se oprească aici. 

Comentarii Facebook