”Ne-au înjurat și au spus că suntem proaste” - Turiste umilite în Grecia


Două turiste din Danemarca au relatat că au avut un tratament de coșmar în Grecia, unde au fost jignite și puse să achite consumația uriașă.

Amanda Miehs și Almma Rasmussen din Copenhaga, două turiste din Copenhaga au trăit clipe de coșmar la un bar din Mykonos.

Ele au avut de plătit 533 de euro pentru un Mojito, o băutură energizantă și două farfurii cu musaca și calamari.

Treceam pe lângă acel bar și ne-au oferit să folosim șezlonguri pentru mine și pentru Almma, cu condiția să cumpăram o băutură. Plaja era foarte aglomerată, așa că am acceptat.

Am băut un singur cocktail, un Red Bull și niște apă. Ne-au spus că prețul pentru musaca era 24 de euro. Le-am tot cerut meniul, dar nu ni l-au dat până la final.

Când am intrat în bar să plătim, ne-au dat o notă de 553 de euro, ceea ce ne-a supărat foarte mult. I-am înjurat și ei ne-au înjurat înapoi, dar apoi au fost de acord să reducă factura cu 118 euro, la 433 de euro" a mărturisit femeia.

Am vrut doar să plecăm de acolo, deoarece trei dintre chelneri stăteau la doar câțiva centimetri de fețele noastre și ne spuneau că suntem niște proaste și că trebuie să plătim înainte de a putea pleca. Nu erau deloc chelnerițe, doar bărbați care ne-au speriat”, a adăugat Almma.

Acest bar de pe plajă, DK Oyster, a mai fost acuzat și de alți turiști pentru jaful la drumul mare, potrivit dailymail.co.uk.

Comentarii Facebook