Laguna Albastra - Imagini superbe cu Laguna Albastra filmate din dronă - VIDEO


Laguna Albastra este o adevărată nestemată, aflată la numai 30 de kilometri de Cluj-Napoca.

Ascunsă de ochii lumii, în comuna Aghireșu, Laguna Albastră fură privirile tuturor vizitatorilor prin culoarea sa unică. Rămânem în continuare în lumea basmelor, deoarece lacul deține un strop de magie în adâncurile sale.

Destinații în apropiere de Cluj, numai bune pentru o plimbare în weekend

Apa are nuanța unui albastru pur, cristalin, ce vă va transmite energie pozitivă pentru săptămâna care urmează. Lacul Laguna Albastra de lângă Aghireș, celebru în toată țara pentru apa albastră de o culoare specială, a fost scos și la vânzare în 2015.

Proprietarul, un om de afaceri clujean, a vrut să vândă lacul și terenul din jur, circa 25 de hectare, pentru suma de 250.000 de euro, cu 150.000 de euro mai mult decât a valorat în timpul crizei când a fost cumpărat. 

Domeniu cu un potential extraordinar pentru a fi exploatat in scop turistic. Este situat la 35km de municipiul Cluj-Napoca, fiind si la momentul respectiv, fara facilitati amenajate, un punct de actractie pentru turisti”, informează anunțul agenției, care intermediază tranzacția. Nu se știe dacă acesta a fost cumpărat de cineva.

Acces: Ruta Cluj-Napoca - Baciu - Garbau - Aghires Fabrici sau Cluj-Napoca - Gilau - Capus - Garbau - Aghires Fabrici sau tot pe aceasta ruta dupa Paniceni faceti dreapta pe la Cabana Leghia – sat Leghia - Aghires Sat - Aghires Fabrici.

Din Aghires Fabrici (centru) se face un drum destul de rau pe langa cladirea BRD, mergeti tot inainte si treceti peste calea ferata.

Apoi tineti drumul drept aproximativ 4 km si ajungeti la dealurile de steril unde veti lasa si masina. Mai aveti de mers pe jos aprox. 300-400 m.

Comentarii Facebook