Floreștiul la apus - IMAGINI SPECTACULOASE filmate din dronă. Te va surprinde cât de mare e!

Videoclipul realizat de un pasionat de filmări cu drona surprinde peisaje spectaculoase ale Floreștiului la apus, oferind privitorilor o priveliște încântătoare a culorilor contrastante și a luminilor care învăluie localitatea.

Imaginile panoramice dezvăluie o localitate și un cer vibrant în nuanțe de portocaliu și roz. Chiar dacă Floreștiul intotdeauna este plin de viața, acest video captivant ilustrează liniștea și splendoarea unei ser de mai. Vizionați videoclipul pentru a vă bucura de aceste momente fermecătoare din Florești.

Privind de la inălțime , impresioneaza intinderea mare, dar și densitatea foarte mare de blocuri sau case. Floreștiului seamănă cu un puzzle complicat, unde fiecare piesă se potrivește perfect lângă alta, formând un tablou urban.

Localitatea este recunoscută pentru dezvoltarea sa rapidă în ultimii ani, devenind chiar cea mai populată comună din țară. Apropierea de Cluj-Napoca a transformat Floreștiul într-o zonă rezidențială atractivă pentru tineri și familii. Potrivit unui raport al Băncii Naționale este comuna ude locuiește cea mai tânără și educată populație din țară. 

Conform datelor de la Recensământul din 2021, Comuna Floreşti din judeţul Cluj are o populaţie rezidentă de 52.735 persoane (cu 29.922 persoane mai mult decât în 2011).


Comentarii Facebook