Experiențe plăcute și neplăcute din Grecia! Ce bilet a găsit o româncă în parbriz în noaptea plecării


O turistă care se pregătea să părăsească Grecia a găsit un bilețel în parbrizul mașinii, scris în română și lăsat chiar de proprietarul hotelului în care a fost cazată.

Românca a petrecut acolo o vacanță și a fost surprinsă de gest.

Iubim cu toţii Grecia pentru tot ceea ce ne oferă, dar, cu siguranţă, nu ne-am simţi minunat fără oamenii ei calzi şi autentici, care încă pun preţ pe omenie şi pe oameni, ceea ce vedem din ce în ce mai rar. Sigur, o să spuneţi că plătim să se poarte frumos, dar noi nu am plătit pentru acest bilet, pe care nu erau obligaţi să îl scrie, după ce plătisem deja.

WhatsApp-Image-2023-07-17-at-09.34.17-1151x1536-1-809x1080.jpeg

P.S: Biletul ne-a fost lăsat în parbriz în noaptea plecării. Vorbeau foarte puţin engleză şi clar nu ştiau română. Au depus acest efort cu Google Translate şi m-au cucerit definitiv. Să rămânem ”oameni” zic!”, a scris femeia pe Facebook.

Au fost și români care au trăit experiențe negative și le-au relatat tot pe grupurile de vacanțe. 

Am fost să vizităm Mănăstirea Mihail și Gavril, am parcat pe marginea drumului și am intrat în mănăstire, după ce am fost fascinați de peisajul mirific ne-am continuat drumul până la Giola, iar de acolo am fost la plaja Photos. Acolo am constatat că în portofel nu mai aveam niciun ban!

În parcarea de la mănăstire ni s-a umblat în mașină, am sesizat că și în portbagaj, deoarece aveam și acolo câțiva lei. Paguba totală a fost de 450 euro și 55 RON.

Din păcate camerele de la mănăstire nu băteau până la locul parcării, așadar tind să cred că au fost niște profesioniști. Precizez că au umblat și la mașina prietenilor noștri, posibil să vă citească cheile când încuiați. Am vrut să avertizez pe toată lumea să fie cu ochii în patru, aveți mare grijă”, au povestit aceștia, potrivit cancan.ro.

Comentarii Facebook