Duminica 24 Septembrie

Cât costă închirierea unui șezlong sau o porție de hamsii pe Litoralul românesc și bulgăresc, în vacanța de Rusalii


Vacanța de Rusalii deschide oferta litoralului românesc, pentru că timp de 5 zile românii vor fi liber. Mai precis, mini-vacanța va începe din 1 iunie și se va termina în 6 iunie.

Pe litoralul Mării Negre, plajele și localurile sunt pregătite pentru sezonul estival ce urmează. Terasele și beach barurile din Mamaia Nord și alte stațiuni au fost deschise, iar proprietarii s-au asigurat că totul este pregătit pentru minivacanța de Rusalii a salariaților din România

Costurile pentru serviciile și preparatele de pe litoral sunt după cum urmează: închirierea unui șezlong are un preț maxim de 25 de lei pe zi, un cocktail variază între 30 și 40 de lei, iar prețul unei porții de mâncare se situează între 25 și 55 de lei.

Pentru un platou combinat cu fructe de mare, prețul poate ajunge până la 100 lei pentru 2 persoane și chiar 200 de lei pentru cinci persoane.

Referitor la hamsii, la un restaurant renumit din Agigea, o porție de hamsie prăjită costă minim 25 de lei pentru 200 de grame, incluzând mujdeiul.

Un alt restaurant din aceeași zonă oferă hamsii cu mujdei, lămâie și mămăligă pe plită la 36 de lei porția de 200 de grame, potrivit Spynews.ro.

Cât costă închirierea unui șezlong pe litoralul bulgăresc: 

Prețurile pentru șezlong diferă de la o stațiune la alta.

De exemplu, în Burgas, umbrela va costa 1,20 leva (aproape 3 lei).

În Sunny Beach, închirierea unei umbrele cu șezlong costă în jur de 10 leva (25 de lei).

În Varna, pentru un șezlong cu umbrelă, plata totală va fi de 10 leva (fiecare facilitate va costa câte 5 leva).

De asemenea, vor exista zone în care plata va ajunge la 15 leva (în jur de 38 de lei).

Comentarii Facebook