Cât a plătit o turistă din SUA pe un langoș în Cluj-Napoca: ”Ai grijă! Nu mânca și hârtia”


O turistă din SUA a ajuns în bazarul din Piața Mărăști, unde a gustat un langoș prăjit în ulei, dar care i-a plăcut foarte mult. 

Turista din SUA a fost impresionată de gustul acestui produs pe care nu l-a mai testat niciodată, fiind o specialitate a zonei.

Becky s-a oprit la Piața Mărăști, acolo unde a fost impresionată de fructele și legumele care se regăseau la tarabele vânzătorilor. 

Prima zi în Cluj. Prietena mea, Becky, vizitează pentru prima dată România și aștepta de mult timp să vină aici. Timp de 6 zile ne vom distra și o să încercăm să facem cât mai multe activități.

Pentru început, prietena mea și-a dorit să vadă cum decurge o zi normală din viața unui român”, a spus o americancă stabilită la Cluj, care a fost vizitată de o prietenă din SUA.

Becky a vrut să încerce pentru prima dată plăcintele românești și a ales un sortiment cu umplutură de fructe de pădure. Tânăra a plătit 6 lei pentru desert.

Îmi place, este prăjită și delicioasă. Îmi place foarte mult”, a spus aceasta. ”Nu mânca și hârtia”, i-a spus prietena ei.

Oamenii care au văzut imaginile de pe TikTok au sfătuit-o să viziteze toate obiectivele din oraș, dar să guste și alte preparate tradiționale românești, cum ar fi ciorba sau sarmalele.

”Bine ai venit în România. Cluj Napoca este un oraș foarte frumos”, “Ce frumos! Altă cultură, altă mâncare, altfel de oameni. Nu cred că va uita niciodată experiența”, “Sunteți foarte simpatice”, “Sunt atât de multe de văzut acolo”, “Să încerce sarmale, țuică și ciorbă”, au transmis utilizatorii.

Comentarii Facebook