Joi 30 Martie

Când e momentul ideal să-ți rezervi o vacanță de vară. Reducerile pot fi și de 40%


Marele avantaj al vacanţelor rezervate din timp este că pot compensa majorările de tarife cauzate de rata inflaţiei sau alte creşteri de tarife, susțin specialiștii. De aceea, nu e de mirare că mulți români preferă să cumpere încă de pe acum vacanţa de vară, spun asociaţiile din industria turismului.

Vânzările agențiilor de turism au crescut din octombrie și până acum cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut. De ce sunt atractive pentru turiști? În primul rând datorită tarifelor. Reducerile pot să fie chiar și de 40% pentru o vacanță cumpărată până la finalul lunii ianuarie, notează Observator.

Continuă reducerile și în februarie și martie pentru acest tip de vacanțe, însă vor fi mai mici, spun cei din industrie. Mai apoi, turiștii vor să scape și de grija organizării unei vacanțe și caută și siguranță, adică să nu cadă în capcanele unor așa-ziși vânzători de oferte, care pot fi mincinoase, notează sursa citată.

În ceea ce privește destinațiile, apar și surprize. Astfel că, pe lângă cele tradiționale (Bulgaria, Turcia sau Grecia), în topul preferințelor românilor apar și destinațiile exotice, precum Maldive sau Seychelles.

Comentarii Facebook