Alimentele pe care nu trebuie să le consumi înainte de călătoria cu avionul. Ce spune un pilot despre companiile low cost


Înainte de o călătorie cu avionul unul dintre cele mai importante aspecte este alimentația corectă. Pilotul Cezar Osiceanu a explicat care este alimentația corectă a pasagerului înainte de zbor.

Haideți să vorbim și despre alimentația pasagerului. Până în pandemie, companiile de linie se lăudau cu meniurile și băuturile de tot felul oferite la bord, iar cele low cost cu o pizza, la destinație, pe banii... pasagerului bineînțeles. Pandemia a scos complet alimentația la bordul curselor, oferind doar apă, ceai și cafea. De la începutul anului 2022 însă, o serie de companii de linie au reînceput să ofere meniuri copioase pasagerilor. Este bine de știut că nu este bine să mâncam alimente fermentabile cu minimum 12 ore înainte de ora de prezentare la aeroport. De asemenea, nu este bine să mâncăm sărat cu minimum 12 ore înainte de ora de prezentare la aeroport, în special dacă vom călători cu companii low cost”, a spus pilotul Cezar Osiceanu pentru DC News. 

O însoțitoare de zbor a explicat de ce nu trebuie să bei ceai și cafea în avion: „Niciodată!” 

Cierra Mistt, o însoțitoare de zbor celebră pe TikTok, a dezvăluit câteva dintre secretele job-ului ei. Printre acestea, tânăra a explicat de ce călătorii ar trebui să evite cu orice preț cafeaua și ceaiul în avion. Videoclipul, care a devenit viral și a depășit șapte milioane de vizualizări, i-a șocat pe urmăritori după ce ea a declarat că echipajul nu bea niciodată ceai sau cafea în avion. 

Nu bem niciodată cafeaua sau ceaiul în avion, decât dacă suntem super disperați! Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provine din același loc, și ghiciți ce? Nu se curăță niciodată! Și, deși compania aeriană le poate spune pasagerilor că face teste regulate de calitate a apei, nouă ni se spune că durează între șase și nouă luni pentru ca un singur test să fie făcut într-un avion", a explicat Cierra Mistt, citată de Antena 3. 

Comentarii Facebook