Zeci de persoane s-au îmbulzit la coadă, în fața unei primării, pentru a primi lemne de foc: „Oamenii au rupt chiar și lista de așteptare”


Cozi de zeci de persoane în fața unei primării din Mureș, dar şi înghesuială și îmbrânceli pentru a prinde lemne de foc la un preț mai mic.

Cum autoritățile spun că vor putea acoperi doar jumătate din cereri, oamenii s-au adunat cu noaptea în cap și a început scandalul. La un momentdat amenii au auzit că mai puțin de 50 vor mai primi lemne de la primărie, conflictul a izbucnit de teamă că vor rămâne fără sursă de încălzire. Rândul s-a transformat rapid într-o îmbulzeală în care au câștigat cei care și-au dat mai multe coate pentru a-și face loc.

Cât plătesc oamenii pentru un metru ster de lemn

Cum pentru un metru ster de lemn din pădure plătesc doar 150 de lei, miza a fost mare. Astfel în loc de 500 de lei, plătesc doar 150 de lei pentru un metru ster de lemn din pădure. „E problemă tot timpul, m-am înscris pe o listă, vom vedea”, spune o femeie, potrivit Știrile Pro Tv. 

Localnicii au rupt chiar și lista de așteptare

Nu fac față cererilor. Am primit aviz pentru 650 de ms, cererile sunt 100, am avut și înghesuială. Din păcate, oamenii au rupt chiar și lista de așteptare... așa ceva în 2022”, a declarat primarul, Ovidiu Șoaită. 

Pentru că listele de așteptare au fost rupte, acum cei care nu au primit lemne trebuie să mai aștepte sau să se grăbească să își cumpere lemne de foc din altă parte.

Sursa foto: Știrile Pro Tv

Comentarii Facebook