Joi 6 Octombrie

Vreme deosebit de rece toată săptămâna în Transilvania. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni


Vremea va fi deosebit de rece în această săptămână, în toată țara, anunță meteorologii, care spun că temperaturile vor crește tocmai în jurul datei de 14 martie. Așadar, până la mijlocul lunii martie nu ne vom putea bucura de soare prea mult. Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni prognoza pentru perioada 7-20 martie.

Transilvania

În prima săptămână de prognoză vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între -2 și 2 grade și a minimelor între -7 grade în prima dimineață și -14 grade în ultima. În cea de a doua săptămână se va încălzi, iar media maximelor va ajunge să atingă în ultimele zile 10-12 grade și a minimelor -3...-1 grad. Temporar se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ, cu o probabilitate mai mare în perioada 7 – 9 martie, dar și după 16 martie.

La munte

În prima săptămână de prognoză vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între -10 și -2 grade și a minimelor între -17 și -10 grade. În cea de a doua săptămână se va încălzi, iar media maximelor va ajunge să atingă 2-4 grade și a minimelor -4...-3 grade. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, dar mai ales în primele și în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

Comentarii Facebook