Duminica 28 Aprilie

Vila şi parcul fotovoltaic din care s-a îmbogăţit milionarul ardelean, Călin Donca, ar fi fost ridicate ilegal. Procurorii ar putea mări lista acuzaţiilor


Călin Donca a fost scos ieri din spatele gratiilor şi dus la vila sa din Săcele pentru percheziţii. Afaceristul a fost arestat preventiv 30 de zile pentru evaziune fiscală şi înşelăciune cu criptomonede. Însă, procurorii ar putea mări lista acuzaţiilor. Milionarul ar avea şi mai multe construcţii ridicate ilegal. 

„Are o casă destul de mare, care a fost din oficiu impozitată, pentru că el nu a declarat acel imobil. La ora actuală figurează cu restanţe, cu debite la primăria Săcele. Undeva la aproximativ 5.500 de lei”, a declarat Virgil Popa, primar Săcele, pentru Observator.

Călin Donca a fost arestat preventiv 30 de zile pentru evaziune fiscală şi înşelăciune cu criptomonede.

Chiar dacă în conturi are milioane de euro, în oraş este datornic: „Are datorii şi aici la primărie. Nu a plătit nici femeia care îi făcea curat şi avea grijă de copii", susţine un apropiat. 

Citește și: Lăudăroșenia l-a dus pe milionarul ardelean Călin Donca după gratii! S-a lăudat cu averea lui, iar procurorii l-au prins

Comentarii Facebook