Duminica 28 Aprilie

Emoții pentru pasagerii unei curse cu destinația Germania. Avionul plecat de la Sibiu a aterizat la Budapesta: „S-a aprins o flamă”


Au fost emoții mari pentru pasagerii unei curse cu destinația Germania. Avionul plecat de la Sibiu a aterizat la Budapesta după ce unul dintre motoare ar fi fost avariat. 

Pasagerii avionului companiei Wizz Air, cu plecare la ora 7:30, de pe ruta Sibiu - Memmingen au trecut prin momente de panică, imediată după ce aeronava a decolat. Unul dintre motoare a fost avariat, iar pilotul a anunțat turnul de control că este posibil ca o pasăre să fie sursa problemelor. Acesta a decis să aterizeze la Budapesta, pentru verificarea tehnică a avionului.

„Un incident neplăcut a avut loc în aceasta dimineața la aeronava Wizz Air pe ruta directă Sibiu-Memmingen (München). La decolare o pasăre a intrat la motorul aeronavei, fapt care a condus la aterizarea forțată a aeronavei pe aeroportul din Budapesta.

Pasărea sau păsările au lovit motorul din partea stângă, unde s-a aprins o flamă și ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Ne-am speriat. Suntem toți pasagerii în aeroportul din Budapesta, inclusiv părinți și copii. Au venit să verifice aeronava pentru a vedea dacă se poate continua zborul cu același avion, însă au ajuns la concluzia că nu este posibil.

Au spus că va dura trei, patru ore pentru ca problema să fie rezolvată", spune Claudia, unul dintre pasagerii aeronavei, potrivit oradesibiu.ro.

Comentarii Facebook