Un bărbat şi-a tăiat braţara de monitorizare de la gleznă şi a ameninţat că se aruncă de la etaj dacă soția nu îi răspunde la telefon


Un bărbat din județul Mureș și-a tăiat brățara de monitorizare electronică de la picior, supărat că soția sa nu i-a răspuns la telefon. Acesta a amenințat că se aruncă de la etaj.

După ce şi-a demontat dispozitivul de monitorizare elecronică, poliţiştii au fost nevoiţi să intervină de urgenţă. Bărbatul a devenit agresiv la sosirea autorităților și nu a vrut să deschidă ușa apartamentului, ba mai mult, ar fi amenințat că se va arunca de la etaj dacă soția acestuia nu îi răspunde la telefon. Potrivit polițiștilor, totul ar fi pornit după ce soția acestuia ar fi refuzat să îi mai răspundă la telefon.

După ce a fost imobilizat de polițiști, bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie. 

Bărbatul primise brățara de monitorizare electronică, după ce soția acestuia a depus plângere împotriva lui pentru lovire și alte violențe. 

Nu este un caz singular, în urmă cu doar câteva luni, un alt tânăr, de această dată din București, a încercat și el să scape de dispozitivul de monitorizare.

Citește și: Agresorul din capitală monitorizat cu brațară electronică, din România, a tăiat dispozitivul și a fugit

Comentarii Facebook