Trotinetă Bolt lăsată fără roți și echipamentul de rulare. Asta e chiar o premieră - FOTO


O trotinetă Bolt a fost lăsată fără roți și echipament de rulare pe un trotuar din Oradea. Cineva a demontat tot și a lăsat numai cadrul.

Iubesc Oradea mea frumoasă! E plină de oameni frumoși si minunați!Obișnuiam sa fiu supărat și impresionat de cât de țărani sunt unii din Oradea, dar acum, de câte ori vad o trotinetă aruncată în Criș sau descentrată, sunt mai fericit. Pentru că umblă toți plozi prin oraș cu ele la viteza maximă și ori intră sub mașini, ori dau peste tine pe trotuar”, a relatat un localnic.

Cei care le folosesc, sunt chiar nesimțiți. Le lăsați unde vă taie capul, mai ales pruncii de bani gata, nu excludem și țigăniile de pe trotuar, în parcările de domiciliu. Lăsați mașinile în spatele mașinilor. Era să dau cu duba peste ele de mai multe ori. Vai și amar!”, a mai spus cineva.

Cei care administrează trotinetele electrice i-au exasperat pe români. Sunt mari probleme cu parcarea acestora, dar și cu modul în care se circulă. Din acest motiv, foarte multe trotinete electrice au fost distruse sau avariate de români furioși. 

387064021_6896653743713149_4854749049430754350_n.jpg

Comentarii Facebook