Lucian Mîndruță, tuns la jumătate de preț într-un oraș ardelean. Jurnalistul a fost impresionat de povestea Sandei - FOTO


Lucian Mîndruță a venit la Brad să o cunoască pe Sanda, frizerița din Brad.

Ea e Sanda. E frizerita in Brad, Hunedoara. A invatat de un an meseria asta. Înainte făcea cablaje auto într-o fabrică si, spune ea, salariul era cam mic pentru nevoile ei: crește singura un copil. A rămas totuși aici, într-un oraș altădată minier, in care veniturile sunt mici si visele de plecare mari.

Are un motiv surprinzator pentru care n-a luat calea strainatatii. Dar nu vi-l zic acum. Cine a recomandat-o pentru ”Da-mi un motiv pentru care ai ramas acasa”, proiectul meu din toamna asta? Chiar ea. M-a rugat sa vin, sa filmez si sa ii spun povestea. Zis si facut. În seara asta o ascultati”, și-a povestit aventura din Brad, Lucian Mîndruță, citat de apuseni.info.

Și extrem de interesant este faptul că avem de a face cu o frizeriță căreia îi place să citească….și se pare că și să scrie, într-o mare de românași nepăsători când vine vorba de citit și scris.

Numele meu e Sanda, noul tău prieten al relațiilor sociale. Deși la baza meseriei sunt frizer, am ajuns la concluzia că pasiunea mea cea mai mare e să citesc. De vreo 4 ani de când o fac intens am acumulat o experiență vastă pe care vreau să o împărtășesc și cu tine”, arată Sanda în prezentarea blogului său.

Comentarii Facebook