A căzut prima zăpadă în România! ,,Cei care vor să circule în zonă să fie pregătiți să conducă în condiții de iarnă” - VIDEO


Iarna și-a făcut deja simțită prezența pe Transfăgărășan! Azi noapte au căzut primii fulgi iar drumarii au făcut rapid toate eforturile pentru ca circulația să nu fie afectată de zăpadă. 

,,PRIMA ZĂPADĂ PE #transfăgărășan !

Utilajele de deszăpezire de la Districtul #Bâlea au intervenit azi dimineață pentru curățarea carosabilului.

Stratul de zăpadă are în jur de 3 cm pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă dar deocamdată nu sunt probleme de circulație.

Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiți să conducă în condiții de iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece și în următoarele zile!” au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP)  Brașov. 

Tot azi noapte a nins și pe Transalpina dar și în zonele montane din județul Suceava.

,,Drumarii au acționat noaptea trecută pe DN 67C (Transalpina), cu 2 utilaje de deszăpezire, pentru a asigura un carosabil practicabil în condiții de siguranță. A fost împrăștiat material antiderapant și s-a intervenit și cu lama, acolo unde a fost cazul. Rugăm participanți la trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător pentru iarnă dacă doresc să parcurgă drumuri unde temperaturile sunt scăzute sau unde sunt precipitații sub forma de ninsoare” au anunțat reprezentanții DRPD Craiova.


Comentarii Facebook