Trei bărbați din Asia, sechestrați într-un apartament din România. Ce recompensă au cerut cei doi pakistanezi care i-au răpit


Un indian, un pakistanez și un cetățean din Bangladesh au fost victimele unei răpiri. Cei trei asiatici au fost sechestrați într-un apartament din Brașov.

Cei trei au fost ținuți în apartament împotriva voinței lor de către doi pakistanezi care le-au cerut rudelor celor răpiți câte 10.000 de euro pentru a-i elibera. Două persoane au apucat să trimită câte 500 de lei și 500 de euro. 

Una dintre rude a anunțat însă poliția, iar răpitorii au fost prinși în mai puțin de 24 de ore.  

Astfel, polițiștii  au prins în flagrant doi bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 37 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod illegal şi şantaj.

Mașina celor doi suspecți a fost blocată în trafic în zona localității Timișul de Sus, din județul Brașov.

Pe bancheta din spate se aflau doi bărbați, unul din India și celălalt din Pakistan, victimele pe care indivizii îi ținuseră ostatici timp de trei zile într-un apartament din Brașov.

În urma cercetării criminalistice a autoturismului și a locuinței, au fost găsite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care pașapoarte ale unor cetățeni străini, o pungă în interiorul căreia era o substanță susceptibilă de a avea efect psihoactiv, un pistol având țeava obturată, mai multe telefoane și sume, în lei și valută.

Totodată, din cercetări, s-a mai stabilit că o a treia persoană lipsită de libertate, din Bangladesh, ar fi escaladat geamul balconului, reușind să fugă prin coborârea pe o țeavă de scurgere de la etajul 4 al imobilului, potrivit BizBrașov.ro.

Comentarii Facebook