Tânăr, rănit de o bucată de gheața pătrunsă prin parbriz. Căzuse de pe prelata unui camion condus de un șofer din Cluj


Un șofer din Cluj a rănit accidental un tânăr de  21 de ani, după ce o bucată de gheață aflată pe prelata camionului pe care îl conducea s-a desprins și a pătruns prin parbrizul mașinii în care se afla tânărul. 

Totul s-a întâmplat în  localitatea Hereclean, județul Sălaj. 

 Șoferul din Cluj nu și-ar fi dat seama de cele întâmplate, continuându-și călătoria până în Maramureș, unde a fost interceptat de autorități. 

În urma accidentului tânărul a avaut nevoie de îngrijiri medicale. 

„Luni, 13 noiembrie, pe drumul naţional 1 H, în localitatea sălăjeană Hereclean, un bărbat de 54 de ani, din comuna Ciucea, judeţul Cluj, în timp ce conducea, pe direcţia Vârşolţ – Hereclean, un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi curăţat de gheaţă prelata semiremorcii, o bucată de gheaţă s-ar fi desprins de pe prelată, ar fi căzut şi ar fi spart parbrizul unui autoturism, condus regulamentar, din sensul opus de circulaţie, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Ip, judeţul Sălaj.

În urma evenimentului rutier, un tânăr de 21 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital", transmite IPJ Sălaj. 


Comentarii Facebook