Duminica 28 Aprilie

Un ardelean s-a trezit că deține un BMW, despre care nu știa nimic. A aflat de mașină când a mers să plătească impozitele


Un bărbat de 31 de ani s-a trezit că deține un BMW seria 5, atunci când a mers să plătească impozitele pentru casa și mașina pe care o deținea, un Volkswagen.

Bărbatul din Satu Mare a fost șocat atunci când funcționarii l-au anunțat că trebuie să plătească și pentru  celălalt autoturism care figura sub numele lui, un BMW-ul Seria 5.

Acesta le-a spus funcționarilor că nu este mașina lui și că nu a deținut niciodată  un astfel de autoturism. 

Bărbatul s-a dus direct la poliție unde i-a fost prezentat un contract de vânzare-cumpărare, pe care nu îl văzuse niciodată, reușind să demonstreze că semnătura de pe act nu îi aparținea.

Polițiștii au identificat bărbatul fiind vorba despre un tânăr din județul Mehedinți, care s-ar fi deplasat a Biroul de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Tâmna, județul Mehedinți, unde ar fi folosit de un contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport falsificat, pentru a fi scos din evidența fiscală a primăriei vehiculul pe care îl deținea în proprietate, respectiv BMW-ul Seria 5.

Bărbatul ar fi făcut toate acestea pentru a scăpa de plata impozitelor și a eventualelor amenzi, informează presasm.ro

În paralel, bărbatul a reușit și el să identifice infractorul pe care l-a contactat pe o rețea de socializare, acesta menționând că este plecat din țară dar că promite că se va întoarce pentru a rezolva situația. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, bărbatul din Satu Mare a depus plângere penală.

Recent, magistrații Judecătoriei Carei i-au aplicat tânărului de 25 de ani din Mehedinți o amendă penală în cuantum de 5.250 de lei. 


Comentarii Facebook