Șase călători răniți, după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN 15 Reghin-Târgu Mureș. Șoferul a intrat într-un cap de pod


Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat, după ce a intrat într-un cap de pod pe DN 15 Reghin - Târgu Mureș. Șase oameni au fost răniţi, dintre aceştia, o persoană fiind în stare gravă. 

Accidentul a avut loc luni dimineaţă, în apropierea localității Gornești din județul Mureș.Din primele informaţii, se pare că, şoferul microbuzului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, dar şi pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureş, scrie Observator. 

În urma impactului, 6 călători au fost răniţi, iar dintre aceştia, o persoană se află în stare gravă. În urma reevaluării medicale de către echipajele prezente la faţa locului, au rezultat următoarele: şase victime - una de cod roşu, patru de cod galben, transportate ulterior la spital şi una de cod verde asistată medical la faţa locului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, notează sursa citată. 

Poliţiştii fac cercetări acum, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. Timp de câteva zeci de minute, traficul rutier s-a desfăşurat pe un sens, alternativ. 


Comentarii Facebook