Panică într-un bloc din Târgu Mureş. Un incendiu a izbucnit, din cauza unui uscător de păr


Incendiu într-un bloc din Târgu Mureş, din cauza unui uscător de păr lăsat în priză. Pompierii au intervenit rapid şi au intrat în apartamentul de unde ieşea fum. Acolo, salvatorii au descoperit o canapea cuprinsă de flăcări, care s-a aprins din cauza unui uscător de păr rămas în priză. Din fericire, proprietarii se aflau în vacanţă.

Zeci de persoane au ieșit afară din locuințe la sunetul sirenelor de pompieri. În jurul orelor 21:00 un apel la 112 anunțau pompierii de un posibil incendiu la un apartamentul unui bloc. O doamnă aflată la parterul blocului a simțit miros de ars la coloana de evacuare a aerului din baie. Pompierii au ajuns la fața locului cu trei autospeciale de stingere a incendiilor și o motoscară şi au început să descopere cauza fumului, scrie Antena 3. 

Proprietarii apartamentului de unde ieşea fum erau plecaţi în vacanţă, iar pompierii au fost nevoiţi să intre pe fereastră. Vecinii cred că desele pene de curent din cursul nopţii precedente au dus la defectarea uscătorului de păr lăsat în priză. Focul a fost stins rapid, iar pompierii recomandă oamenilor să scoată din priză aparatele electrice înainte de a pleca în concediu, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook