Revistă cu informații false despre vaccinul anti COVID, distribuită în mai multe localități din România


O revistă cu informații false despre vaccinurile anti-COVID a fost distribuită în mai multe localități din țară. 

Persoanele din mediul rural sunt ținta perfectă iar cei care îi dezinformează merg din poartă în poartă.

În cursul zilei de luni, într-un sat al comunei Stremț din județul Alba, au fost depistate două femei care erau însoțite de un bărbat care era la volan, o mașină roșie cu număr de București, care mergeau din poartă în poartă. Curios, doar în partea centrală a satului, lăsau în cutia poștală sau în poartă niște afișe anti-vaccin. Paginația e mare la acel afiș, cu tot felul de ”somități” care susțin că este o porcărie, chiar așa se exprimă la un moment dat, această luptă pentru vaccin. 

În momentul în care un cetățean a ieșit la poartă, a văzut acel pliant și a văzut mașina mai în față, s-a dus și a întrebat. Dar problema a fost că șoferul a zis că nu el a pus acel pliant. 

Este tot o înșiruire, de la A la Z, împotriva vaccinului. Chiar înainte de a intra în direct la dumneavoastră, deja la postul de poliție al comunei noastre sunt doi cetățeni din Geoagiul de Sus care l-au văzut pe acel șofer care era cu două femei. Din spusele lor se deschide un dosar penal pentru informații false și zădărnicirea vaccinării”, a povestit Traian Ștefan Popa, primar Stremț, județul Alba, la Antena 3. 


Comentarii Facebook