Traficanți de droguri reținuți în Negrești Oaș, Cămărzana și Botiz - FOTO


Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 12 percheziții domiciliare, în 1 septembrie, în localitățile Negrești Oaș, Cămărzana și Botiz. 

Activitățile desfășurate de polițiști și procurori au vizat o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate: aproximativ 3 kilograme de cannabis, 3 doze de cocaină, 18 grame de substanță pulverulentă de culoare alba (cocaină), 100 de comprimate ecstasy și 2 pistoale cu gaz. Totodată, au fost indisponibilizate 4 telefoane, 6.280 de lei, 340 de lire, 570 de euro și 100 de franci elvețieni.

Au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor legale.

Față de 4 persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 43 de ani, din localitățile Negrești Oaș și Cămărzana, s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, respectiv al specialiștilor din cadrul Biroului de Combatere a Criminalității  Organizate Oradea.

În activități, au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, un echipaj canin al Direcției Regionale Vamale Cluj și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Comentarii Facebook