Sambata 26 Octombrie

Orașul din Ardeal unde cei mai mulți români vor să trăiască! Are multe spații verzi, aer curat și este apreciat chiar și de străini - FOTO


Știai că orașul din România unde cei mai mulți români ar vrea să trăiască este în Ardeal? Are multe spații verzi, aer curat și este foarte apreciat chiar și de străini. 

Conform unui studiu realizat de AHA Moments, Brașovul este cel mai frumos, curat și verde oraș din România, motiv pentru care a și primit locul 1 la solicitarea Destinații Vizionare.

Conform cercetării, românii au votat Brașovul ca fiind locul în care s-ar muta oricând, deoarece are foarte multe atracții, iar pe lângă asta, este și un oraș ce promovează natura, aerul curat, iar parcurile sunt într-un număr foarte mare. 

De asemenea, respondenții au mai luat în calcul și faptul că oraşul „este un loc de unde poţi să porneşti afaceri de succes”. Al doilea loc a fost ocupat de Cluj-Napoca, în timp ce locul trei îi aparține orașului Sibiu. Următoarele orașe din top sunt Oradea, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti.

Braşovul continuă să fie cel mai atractiv oraş din România, atât prin modul sustenabil în care se dezvoltă şi condiţiile pe care le oferă celor care trăiesc şi lucrează aici, cât şi ca cea mai importantă atracţie turistică”, a transmis Primăria Braşov, scrie news.ro.

Mai mult decât atât, municipiul se clasează pe poziția 289 într-un clasament realizat de Agenția Europeană de Mediu, în studiu fiind incluse 375 de orașe din țările membre ale SEE.

unknown_320179045_2102800956775019_1209005541593962940_n-1024x1024.jpg

xa3jezrviz0c1.jpg


Comentarii Facebook