O tânără care a găsit o mică avere într-un bancomat, căutată de poliţie. Și-a însușit aproape 22.000 de lei găsiți în fanta ATM-ului


O tânără este căutată de polițiștii din Târgu Mureș după ce a găsit o mică avere într-un bancomat din Târgu Mureș, a luat banii și s-a făcut nevăzută. 

O tânără a găsit, în urmă cu mai mult de o lună, o sumă mare de bani în fanta unui ATM din Târgu-Mureș și i-a băgat în buzunar. Chiar dacă știa că este filmată de camerele de supraveghere, tânăra a luat banii și a plecat. 

Polițiștii din Mureș au anunțat că fac cercetări într-un dosar penal pentru însușirea bunului găsit, tânăra nefiind identificată până acum. Pe 8 august, un bărbat s-a deplasat la sucursala unei bănci din Târgu-Mureș pentru a depune într-un cont bancar suma de 21.800 de lei, potrivit Antena3. După ce banii au fost depuși, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma a rămas blocată în locaș, persoana respectivă nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului a fost însușită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată. 

Polițiștii mureșeni cer acum ajutorul oamenilor pentru identificarea femeii care a luat banii.


Comentarii Facebook