O mamă şi fetiţa ei de 6 ani, spulberate de o mașină pe trecerea de pietoni. Traversau regulamentar


O mamă și fiica ei în vârstă de 6 ani au fost la un pas de moarte, după ce în această după-amiază au fost lovite în plin de o mașină pe o trecere de pietoni în Piața Traian din Ocna Sibiului, județul Sibiu.

O femeie în vârstă de 32 de ani și fiica acesteia, în vârstă de 6 ani, au fost lovite, joi, pe o trecere de pietoni din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu. Mașina care le-a spulberat pe cele două era condusă de către un bărbat în vârstă de 68 de ani. 

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani și fiica acesteia, în vârstă de 6 ani, au fost lovite de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 68 de ani, toți trei localnici”, anunță IPJ Sibiu.

Femeia și fetița au primit îngrijiri medicale, fata fiind transportată la spital conștientă. Conform ISU Sibiu, fetița este transportată la CPU Luther conștientă, policontuzionată, acuzând dureri abdominale, însoțită și de mamă care are un traumatism la picior, scrie Mediafax. 

Comentarii Facebook