FOTO. Tânăra din Târgu Mureș, care a găsit o mică avere într-un bancomat, este căutată de Poliţie


Polițiștii din Târgu Mureș caută o tânără care a găsit o mică avere într-un bancomat din Târgu Mureş, a luat banii şi s-a făcut nevăzută.

În urmă cu mai mult de o lună, fata a găsit o sumă mare de bani în fanta unui ATM din Târgu-Mureș şi i-a băgat în buzunar. Chiar dacă ştia că este filmată de camerele de supraveghere, tânăra a luat banii şi a plecat.

Polițiștii din Mureș au anunţat că fac cercetări într-un dosar penal pentru însușirea bunului găsit, tânăra nefiind identificată până acum. Pe 8 august, un bărbat s-a deplasat la sucursala unei bănci din Târgu-Mureș pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei.

După ce banii au fost depuși, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma a rămas blocată în locaș, persoana respectivă nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului a fost însușită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată. Polițiștii mureșeni cer acum ajutorul oamenilor pentru identificarea femeii care a luat banii, scrie Antena 3.

sda.jpeg

Comentarii Facebook