Miercuri 24 Aprilie

O mânăstire din Alba a primit 2 facturi de 100.000 lei la gaz. Șeful ANPC: Furnizorul spune că a greșit, că nu a avut soft-ul pregătit


Mânăstirea Dumbrava din județul Alba, care a primit două facturi umflate la gaz, cu un total de 100.000 de lei, nu va trebui să plătească sumele uriașe, acestea urmând să fie recalculate de furnizor. Mihai Culeafă spune că scuza furnizorului respectiv a fost că „nu a avut soft-ul pus la punct”. 

Mănăstirea Dumbrava, din județul Alba, a primit două facturi de gaz, în total de 100.000 de lei. Cu astfel de facturi, mănăstirea nu mai poate funcționa și ar trebui să se închidă.

Mihai Culeafă, președintele ANPC, susține că furnizorul de gaze și-ar fi recunoscut greșeala și va recalcula cele două facturi.

Într-adevăr, am luat legătura personal cu părintele Vasile Crișan de la Mânăstirea Dumbrava din Alba, unde avem o situație deosebită – a primit două facturi de gaz în valoare totală de 100.000 de lei. Am discutat cu colegii mei comisari, au mers acolo în control și, într-adevăr, operatorul, respectiv furnizorul de gaze a recunoscut că a greșit și și-a asumat că va face storno pentru acele facturi și le va calcula. Sperăm noi că vor veni cu o scădere substanțială”, a spus acest la Digi24.

Acesta a mai spus că dacă nu ar fi fost ANPC probabil că furnizorii nu ar fi recunoscut greșelile și oamenii ar fi trebuit să plătească facturile enorme.

Comentarii Facebook