Miercuri 1 Decembrie

METEO. Vremea se încălzește pentru câteva zile. Prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni


Meteo. Vremea se va încălzi în următoarele zile, când maximele se vor situa în jurul valorii de 20 de grade, iar apoi, spre sfârșitul săptămânii, se va răci, potrivit prognozei pe următoarele două săptămâni anunțată de ANM.

Meteo. Cum va fi vremea în Transilvania?

După două zile în care valorile diurne vor fi în medie de 13 grade, vremea se va încălzi semnificativ, devenind caldă pentru această perioadă cu maxime de 18-20 de grade Celsius. Răcirea estimată pentru 23 și 24 octombrie va însemna o scădere a temperaturii aerului, la maxime de numai 10-12 grade, iar  pentru a doua săptămână sunt așteptate valori ușor mai ridicate, la o medie de 12-14 grade. Pe parcursul celor două săptămâni, temperaturile minime vor fi, în medie de 2-4 grade, cu valori mai ridicate în 23 octombrie, când se vor atinge 5-7 grade, dar și mai scăzute la începutul săptămânii viitoare, la o medie regională în jur de 0 grade.

Se vor semnala ploi locale în 22 și 23 octombrie, iar cu o probabilitate în creștere și spre finalul lunii.

Meteo. Cum va fi vremea la munte?

După două zile în care valorile termice diurne vor fi în medie de 6-7 grade, vremea se va încălzi, iar media temperaturilor maxime pentru întreaga zonă montană va atinge 12 grade.

Răcirea estimată pentru 23 și 24 octombrie va însemna o scădere a temperaturii aerului, la maxime de numai 3-4 grade, iar pentru a doua săptămână sunt așteptate valori ușor mai ridicate, la o medie de 6-8 grade.

Temperaturile minime vor fi în general negative, în medie de -2-0 grade, și doar în intervalul 20-23 octombrie vor atinge valori de 3-4 grade. Până pe 21 octombrie vremea va fi în general frumoasă, însă ulterior temporar se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai ridicată în 22 și 23 octombrie (când și cantitățile de apă pot fi mai însemnate), și după 27 octombrie.


Comentarii Facebook