Crimă pentru 2 telefoane și 800 de lei. Trei tineri au ucis un bătrân de 87 de ani


Un bătrân de 87 de ani din Arad a fost tâlhărit și ucis de un grup de tineri din Arad. Atacatorii, o fată și doi bărbați, au furat două telefoane mobile și 800 de lei.

Poliția anunță că ”o fată de 18 ani şi doi bărbati de 23 de ani, au fost reţinuti”. Atacatorii au intrat în apartamentul victimei acum două nopţi pe geamul de la baie, lăsat deschis, pentru că aveau informaţii că în casă, acesta ar avea bani.

Bătrânul s-a trezit din somn și i-a surprins, moment în care l-au lovească, în speranţa că va spune unde ascunde lucrurile de valoare.

Victima a fost abandonată în stare de inconștiență, iar atacatorii au fugit cu două telefoane mobile şi 800 de lei. Crima a fost descoperită a doua zi de nora bărbatului, care a venit să îl viziteze pentru că acesta nu răspundea la telefon.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat,prev. de art. 189 al. 1 lit. d C.p. rap. la art.188 al. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. 1 lit. d,f Cp. Rap. la art. 233 C.p., de către trei persoane, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. În noaptea de 10 spre 11 iulie, cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri. Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit, i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să o lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras două telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 de lei. În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, iar urmărirea penală este în desfăşurare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Comentarii Facebook