Tânără din Alba, găsită dezbrăcată într-un grajd. A fugit de un bărbat care a încercat să o violeze


O femeie din Alba a fost găsită dezbrăcată într-un grajd, după ce a fugit de un bărbat care a încercat să o violeze. 

Tânăra de 31 de ani din Roşia Montană şi bărbatul de 42 de ani din Hunedoara s-au cunoscut la o petrecere, când bărbatul s-a oferit să o ducă acasă. Doar că pe drum, individul i-a cerut femeii să întreţină relaţii sexuale. Cum aceasta a refuzat, a obligat-o să se dezbrace. Femeia a reuşit să fugă şi să se adăpostească într-un grajd, unde a fost găsită de poliţiştii alertaţi de oamenii care i-au găsit hainele aruncate, scrie Observator. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iulie, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, faţă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Buceş, judeţul Hunedoara, care locuieşte fără forme legale în Abrud.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 10 iulie, în contextul în care s-a oferit să o ducă acasă, de la o petrecere, pe o tânără de 31 de ani, din comuna Roşia Montană, ar fi oprit autoturismul pe marginea unei străzi din Abrud şi i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale.

Fiind refuzat, bărbatul ar fi agresat-o şi ar fi determinat-o să se dezbrace. Tânăra a reuşit să iasă din autoturism şi să se ascundă într-un adăpost de animale unde a rămas până în dimineaţa zilei de 11 iulie, când a fost găsită de poliţişti, aceştia fiind sesizaţi de doi cetăţeni, care i-au găsit hainele şi telefonul mobil pe marginea drumului şi au auzit-o strigând după ajutor'', precizează sursa citată.

În cursul zilei de marţi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Comentarii Facebook